DONEER
ACTIE
48H FILM PROJECT
GRONINGEN
Doel €1.000,-
€324,69

Wij, Amar, Christiaan en Frederik zijn drie vrienden/collega’s en werken graag samen aan film projecten. Dit jaar doen wij mee, met ons sterke team, aan het 48 Hour Film Project in Groningen. Dit is een wedstrijd waar je in 48 uur een korte film moet maken, van begin tot eind. De winnaar krijgt de eeuwige roem in het noorden van het land, en een prijs om zijn volgende filmproject te financieren. Een hoogwaardige film produceren zou medemogelijk gemaakt kunnen worden door uw donatie. Daarom vragen wij uw hulp om de productie te steunen en het eind product zo mooi mogelijk te maken.

De donaties die jullie doen worden direct in de film gestoken. Is het niet voor het huren van een grote filmlamp dan is het wel een bakje koffie voor de hoofdrol speler. Alle donaties helpen, klein of groot. Uw donatie zou voor ons een groot verschil kunnen maken.

Zou u het leuk vinden om in de aftiteling van de film te komen, zet dan in de beschrijving van de donatie: “Ja leuk!”.

WINACTIE! Onder de donateurs, wordt er een loting gedaan voor twee kaartjes voor de premiére. Ook krijgen de winnaars een filmposter en een drankje van ons!

Onze dank is groot,

Team HomageFilm

Regisseur: Christiaan Ettema
Producent: Frederik Bandstra
Camera: Amar van Dijk
Camera Assistent: Thomas van Hoof
Gaffer: Frans Tichelaar
Best Boy: Dennis Hiemstra
Montage: Vincent de Raaf